Onze werkwijze

We hebben een uitgebreid netwerk van betrouwbare leveranciers.
Dat werkt snel én goed.

Scherpe tarieven

Drukwerkconsultancy werkt met streng geselecteerde buitenlandse leveranciers. Ons netwerk is uitgebreid én betrouwbaar. Door ons hoge inkoopvolume kunnen wij scherpe tarieven bedingen zonder dat de kwaliteit daaronder hoeft te lijden. Bespaar ook op uw drukkosten!

Kwaliteitsgarantie

Wij beloven u een kwaliteitsproduct en leveren daarom altijd met een kwaliteitsgarantie. We kunnen u voorbeelden toesturen zodat u kunt zien welke kwaliteit u van ons kunt verwachten. Voldoet het geleverde product niet aan deze kwaliteit, dan bieden wij u een passende oplossing. Want belofte maakt schuld.

Afwerking in eigen huis

De drukkerijen waarmee wij intensief samenwerken, houden het hele proces binnenshuis. Ze drukken uw boeken en verzorgen het bindwerk. Er wordt dus niet met uw boek gesjouwd langs verschillende bedrijven. Zo houden we de kans op vertragingen of fouten zo klein mogelijk. Dat onze leveranciers een eigen bindafdeling hebben, geeft aan dat zij zich specifiek hebben gespecialiseerd in het drukken van boeken. Net als wij.

Onze specialiteiten:

  • hard cover boeken;
  • soft cover boeken / magazines met een relatief lage oplage 250 – 3000 stuks, hogere omvang vanaf 48 pagina’s;
  • grotere (complexere) drukwerkproducties;
  • verzorgen van complete drukwerkpakketten voor bureaus en grotere bedrijven.

ISO-gecertificeerd

Al onze drukwerkpartners zijn ISO-gecertificeerd. Dat betekent dat ze drukken volgens de officiële ISO 12674 norm. In deze Europese standaard zijn alle zaken rondom het drukproces vastgelegd. Zo kunnen er geen misverstanden ontstaan in de communicatie.

FSC-gecertificeerd

Drukwerkconsultancy heeft een FSC-certificering. Door papiersoorten te gebruiken die minder belastend zijn voor het milieu, willen wij ons steentje bijdragen aan een betere wereld voor mens en dier.