Uw proefschrift laten drukken?

Wij regelen het voor u.
Gegarandeerde kwaliteit voor een scherpe prijs.

Vraag direct een offerte aan

Of bel 030 273 11 24.

Proefschrift drukken

Waarschijnlijk laat u maar één keer in uw leven een proefschrift drukken. Daarom zoekt u een betrouwbare drukkerij tegen een scherpe prijs. Drukwerkconsultancy regelt het voor u. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang snel een concurrerend voorstel. Liever telefonisch advies of antwoord op specifieke vragen? Bel 030 273 11 24.

Proefschriften drukken
Proefschriften drukken

Rekenvoorbeeld proefschrift drukken

 • 350 proefschriften
 • met uitnodigingen en stellingen
 • 204 pagina’s + omslag
 • full colour
 • in offset gedrukt
 • garenloos gebrocheerd
 • inclusief complete drukproef

350 Proefschriften drukken al voor € 5,50 per stuk (exclusief 6% btw)

Geselecteerde drukkerijen

Drukwerkconsultancy heeft ruim 25 jaar ervaring met het laten drukken van proefschriften. In die tijd hebben we een uitgebreid netwerk van drukkerijen in binnen- en buitenland opgebouwd. Met een aantal van hen werken we zeer intensief samen. Zij zijn, net als wij, gespecialiseerd in het drukken van boeken. Ook verzorgen ze het bindwerk binnen hun eigen bedrijf, waardoor communicatiefoutjes voorkomen worden. Elke door ons geselecteerde drukkerij werkt volgens internationaal vastgelegde kwaliteitsnormen. Zo hebben we al met al een efficiënte manier van samenwerken gevonden. En dat ziet u terug in de offerte én het eindresultaat.

Uw proefschrift opmaken

Wij bieden ondersteuning bij:

 • vormgeving;
 • opmaak;
 • maken van de pdf;
 • grafieken en schema’s;
 • omslagontwerp.

Bespreek de mogelijkheden met ons, wij hebben de professionals in huis!

Workshop InDesign

Wilt u de opmaak van uw proefschrift in InDesign doen? Kies dan voor onze workshop Indesign. In twee uur maakt u kennis met de belangrijkste principes van dit opmaakprogramma. U leert onder andere gereedschappen en menu’s van het programma hanteren, werken met marges en snijtekens, beeld plaatsen en bewerken, bestanden koppelen en pdf’s maken.

De workshop wordt in Utrecht gegeven.

Offset of digitaal?

Er zijn twee manieren waarop uw proefschrift gedrukt kan worden: offset of digitaal. Wij kunnen u adviseren welke manier de slimste is in uw situatie. Een vuistregel is hiervoor helaas niet op voorhand te geven. Het heeft te maken met een combinatie van oplage, aantal pagina’s en bedrukking. Het grootste verschil zit hem in de opstartkosten. Bij offset drukken maakt de drukkerij vier drukplaten van uw boek, in de basiskleuren CMYK (Cyaan, Magenta, Yellow en Key (=zwart)). Hoe weinig exemplaren u ook laat drukken, de kosten van deze drukplaten moet u bij offset drukken sowieso betalen. Daarom wordt bij een kleinere oplage meestal voor digitaal printen gekozen. U betaalt dan niet voor drukplaten, maar per print. De professionele printers die hiervoor worden gebruikt, zijn overigens een stuk groter dan die bij u thuis. De kwaliteit is vergelijkbaar met offset drukken. Soms pakt digitaal printen voordeliger uit. Of dat ook voor uw proefschrift geldt, bekijken we graag met u.

Kwaliteitsgarantie

Onze leveranciers drukken volgens de ISO 12647 norm. Daarom geven we op al ons drukwerk een kwaliteitsgarantie. In overleg kunnen we u verschillende voorbeelden toesturen. Zo kunt u zien welke kwaliteit u van ons kunt verwachten. Daarnaast geven wij een levertijdgarantie. Afspraak is afspraak, vinden wij. Als u op tijd het drukbestand aanlevert, leveren wij op tijd uw gedrukte proefschriften. Gegarandeerd.

Proefschriften drukken