Uw boek laten drukken?

Wij regelen het voor u.
Gegarandeerde kwaliteit voor een scherpe prijs.

Vraag direct een offerte aan

Of bel direct 030 273 11 24.

Uw boek professioneel laten drukken

U wilt uw boek professioneel laten drukken voor een scherpe prijs? Drukwerkconsultancy regelt het voor u. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang snel een concurrerend voorstel. Liever persoonlijk advies of antwoord op specifieke vragen? Bel 030 273 11 24.

Boeken drukken
Boeken drukken

Begeleiding bij het drukken van uw boek

Drukwerkconsultancy neemt u de zorg voor drukwerk uit handen. Jubileumboek, kinderboek of almanak? Wij begeleiden uw boek van ontwerp tot gedrukt exemplaar. Dat doen we al meer dan 25 jaar. Dankzij die jarenlange ervaring kennen wij inmiddels alle kneepjes van het vak. Zo voorkomen we onaangename verrassingen.
Bij Drukwerkconsultancy krijgt u begeleiding op maat en technische ondersteuning zonder extra kosten. Omdat elk boek uniek is, adviseren wij u graag persoonlijk over mogelijke alternatieven. In overleg kunnen we u verschillende voorbeelden toesturen. Zo kunt u zien welke kwaliteit u van ons kunt verwachten.

Drukwerkconsultancy begeleidt het drukken van boeken voor o.a.:

 • uitgeverijen;
 • auteurs die een eigen boek uitgeven;
 • reclamebureaus;
 • grafisch vormgevers;
 • drukkerijen.

Geselecteerde boekdrukkerijen

In de loop der jaren heeft Drukwerkconsultancy een kwalitatief hoogstaand en betrouwbaar netwerk van drukkerijen in binnen- en buitenland opgebouwd. Met een aantal van hen werken we zeer intensief samen. Dat zijn de drukkerijen die zich gespecialiseerd hebben in het drukken van boeken. Met hen kunnen we inmiddels lezen en schrijven. Deze geselecteerde bedrijven verzorgen zowel het drukwerk als het bindwerk van uw boek. Dat is wel zo prettig: door de korte communicatielijnen voorkomen we fouten. Daarnaast werken al onze drukkerijen volgens  internationaal vastgelegde kwaliteitsnormen. Al met al een efficiënte manier van samenwerken. En dat ziet u weer terug in de offerte én het eindresultaat.

Hardcover boek drukken - Rekenvoorbeeld:

 • 500 boeken
 • Formaat A5
 • 120 pagina’s
 • Hardcover omslag
 • Full colour gedrukt
 • Genaaid gebonden

500 Boeken drukken al voor € 1975,- (ex. 6% btw)

Kwaliteitsgarantie

Of u nu een roman, een jubileumboek of een proefschrift via ons laat drukken – Drukwerkconsultancy levert altijd dezelfde hoge kwaliteit. Dat komt omdat wij uitsluitend samenwerken met gespecialiseerde drukkerijen die zowel het druk- als het bindwerk verzorgen. Daarnaast geven wij u een levertijdgarantie. Afspraak is afspraak, vinden wij. U levert op tijd het drukbestand aan, wij leveren op de afgesproken datum uw gedrukte boeken. Gegarandeerd.

Boeken drukken