Portfolio Wire-O

Vraag direct een offerte aan

Boeken drukken met wire-o binding

Kookboeken, scripties, jaarverslagen of agenda’s laten drukken die prettig ogen en lezen? Kies dan voor een uitgave met wire-o binding in de rug met een minimale oplage vanaf 50 stuks. Pagina’s worden bij deze bindmethode voorzien van ponsgaten en samengehouden door een spiraal of ringband van metaal. Dat geeft boeken niet alleen een eigentijds effect, de pagina’s blijven ook goed openliggen. Handig bij dikke boekwerken die vaak geraadpleegd worden of gebruikt worden bij studie en instructie. Dit is ook de ideale bindvorm voor het samenstellen van kalenders, handleidingen, catalogi en werkboeken. Maak snel en gemakkelijk online een afspraak!

Van budget drukwerk tot luxe uitgave

Let u graag op uw budget? Wire-o binden is een stuk voordeliger dan een boek laten drukken in hardcover, maar het biedt vrijwel net zo veel opties. Bovendien zijn de cover en achterflap volledig op maat te bestellen; bijvoorbeeld in dikker karton met metallic imprint, met gelamineerde full colour print, of voordelig uitgevoerd zonder cover, maar met transparanten voor/achter. Opties bij drukken wire-o boek of brochure zijn:

  • Geen beperking in formaten; liggend of staand B5, A4, A5, A6, ook carré.
  • Diverse papierdiktes en kwaliteiten; o.a. romanpapier, houtvrij offsetpapier of gecoat fotopapier.
  • Zwart, PMS of full colour binnenwerken.
  • Omslagen in o.a. karton, linnen, foam, gelamineerd papier.
  • Ook bindvorm met enkel transparanten voor/achter mogelijk.
  • Toevoeging van reliëf of indruk van logo, illustratie en tekst op linnen cover mogelijk.
  • Verschillende typen ringbanden in uiteenlopende kleuren metaal.
  • Bestelling al mogelijk vanaf 50 stuks.
  • Diverse kalenderopties; o.a. bureaukalender en staande of liggende weekkalender.

In het oog springend design

Wilt u van uw boek met wire-o binding iets bijzonders maken? Check dan ook de mogelijkheden voor reliëfprint en de toepassing van bijzondere drukinkten Verander zo een agenda of almanak in een opvallende uitgave. Of maak van een kalender een fraaie eyecatcher.

Extra ondersteuning bij pre-productie

Het aanleveren van uw document voor wire-o binden gebeurt op dezelfde wijze als bij hardcover of paperback producties. Voor de opmaak zijn er echter wel een aantal aandachtspunten om rekening mee te houden, zoals de toevoeging van extra marge voor de ponsgaten. Daarom ontvangt u bij bestelling van dit type drukwerk alle nodige support om tot een prachtig eindresultaat te komen.

Wilt u een wire-o boek of brochure bestellen? Overtuig uzelf van onze scherpe drukwerkprijzen en vraag een vrijblijvende maatwerkofferte aan. Of bel 030 2731124 voor meer uitleg over alle mogelijkheden.