Portfolio Boeken

Deze opdrachtgevers gingen u voor.
Zij lieten hun boek drukken bij Drukwerkconsultancy.

Vraag direct een offerte aan

Voordelig hardcover boeken drukken

Een eigen dichtbundel, roman of kookboek uitgeven? Of als bedrijf een catalogus of productpresentatie in luxe binding laten maken? Door te kiezen voor een boek met hardcover omslag van linnen, leer of uitgevoerd met fotoprint geeft u uw publicatie een stijlvolle uitstraling. Bovendien zijn hardcovers door het genaaid gebonden binnenwerk erg stevig en duurzaam in gebruik. Ook lezen en bladeren ze vaak net wat prettiger dan een boekuitgave met paperback. De kosten van zo’n fraaie uitgave hoeven niet hoog te liggen, want bij Drukwerkconsultancy bent u altijd verzekerd van een scherpe prijs. Neem daarom snel en gemakkelijk online contact met ons op!

Onbeperkte opties in luxe bindingen

De mogelijkheden met hardcover zijn vrijwel onbeperkt; zo kunnen we hardcover boeken printen in een kleine of juist zeer grote oplage, heeft u de keuze uit verschillende formaten, bindingsmethoden en papiersoorten, en kan de boekomslag worden voorzien van een foto, illustratie en tekst naar eigen ontwerp. Kies bijvoorbeeld voor:

  • Boeken in de formaten B5, A4, staand of liggend. Ook formaat A5, A6, pocket of carré is mogelijk.
  • Genaaid gebonden met ronde of rechte rug, eventueel met leeslint.
  • Houtvrij offsetpapier, romanpapier of machine coated fotopapier in verschillende diktes.
  • Zwart-wit of full colour binnenwerk.
  • Boekomslagen in linnen, kunstleer of volledig met fotoprint in glans of mat laminaat.
  • Mogelijkheid tot indruk (preeg) van tekst/illustratie bij omslagen in kunstleer of linnen.

Wat kost boeken drukken in hardcover?

De totaalprijs van een hardcover boek printen is afhankelijk van het aantal pagina’s, de oplage, de uitvoerkwaliteit en de eventuele extra opties die u kiest. Heeft u een bepaald budget voor ogen of wilt u graag advies over de voordeligste methode voor het drukken van tekst en beeld? Dan helpen wij u het drukproces zo efficiënt mogelijk in te richten zonder aan kwaliteit in te boeten. Bovendien kunnen we verschillende alternatieve drukscenario’s inclusief kostenramingen voorleggen.

Betrouwbaar drukproces

Drukwerkconsultancy werkt samen met geselecteerde kwaliteitsdrukkers die zowel de hardcover boeken drukken als de binding op zich nemen. Dat betekent niet alleen dat uw boek op vertrouwde wijze via korte lijnen wordt gedrukt, maar we kunnen daardoor ook de afgesproken levertermijn garanderen.

Ontvang nu direct een vrijblijvende kostenindicatie voor het in hardcover uitgeven van uw boek door het invullen van ons aanvraagformulier. Of bel met Drukwerkconsultancy via 030 2731124 voor meer informatie over prijzen en mogelijkheden.

  • Gedrukt op romandruk.

  • Boeken drukken